Rezistență mecanică mai mare decât alte sisteme: impacturile accidentale, furtunile sau grindina, care deseori deteriorează straturile realizate cu alte materiale, nu au niciun efect negativ asupra sistemului de izolație cu plută naturală blondă aglomerată EcoVerd.

6 motive pentru a alege un sisteme de izolație cu plută blondă naturală.

Performanța ridicată a izolației termice chiar și vara: toate izolațiile, unele mai mult, iar altele mai puțin, sunt eficiente iarna, dar puține protejează și de căldura verii. Pluta, un izolator cu densitate aridicată, respectiv cu capacitate termică mare, izolează atât împotriva căldurii cât și împotriva frigului, de aici rezultând că economia de energie și confortul sunt gaarantate.

Aplicarea: se realizează cu orice adeziv mineral respirabil, acesta putând fi aplicat pe întreaga suprafață a panourilor și nu în știfturi, fără utilizarea unor elemente de fixare mecanice, asigurând o stabilitate mai mare și durabilă în timp. O altă modalitate de aplicare este aplicarea "în puncte", ca și în cazul plăcilor de polistiren. Un strat de panouri de plută blondă aplicat bine, are un rezultat estetic care nu se degradează de-a lungul anilor: cu siguranță veți vedea clădiri cu izolații exterioare unde liniile de joncțiune dintre panouri sunt evidente. Acestea, cu siguranță, nu sunt panouri de plută blondă naturală EcoVerd. Certificat conform standardului european ETAG 004 cu marcaj CE: sistemul de izolație cu plută blondă naturală EcoVerd a obținut aprobarea tehnică europeană ETA 11/0263 și certificatul de conformitate CE. Marcajul de siguranță, care certifică conformitatea produselor cu directivele UE, permite libera circulație a acestora în toate țările UE.

  1. EcoVerd este un sistem de construcție biologic, natural, respirabil, sănătos și durabil, respectând mediul înconjurător: permite economii de energie și confort de mediu pentru tot anul.

  2. Criterii minime de mediu: panourile din plută blondă naturală respectă cerințele guvernului și a legislației în vigoare prin urmare, se pot obține finanțări în cadrul programului "Casa verde II" de 100%.

Izolarea locuințelor cu sisteme de izolare termică externă (ETICS - Sistem compozit de izolare termică externă) este acum cea mai bună tehnică pentru a obține eficiența energetică a clădirii și pentru a limita inconvenientele cauzate de punțile termice în raport cu grinzile și stâlpii. Oferta de piață este largă, cu caracteristici termice, mecanice, estetice și funcționale foarte diversificate, dar cea mai convenabilă și inovatoare alegere este Paltonul de plută EcoVerd. 

Personalul societății noaste este specializat în importul și distribuția de termo-fonoizolații interne și externe  pe bază de plută din 2007, astfel încât experiența, pasiunea și numeroasele produse vândute în acest timp, sunt cea mai bună garanție a noastră. Pentru a obține cele mai bune rezultate, intervenția ar trebui să fie precedată dacă este posibil, de o evaluare a tehnicienilor noștrii și de un proiect de execuție în care sunt indicate dimensiunile termo-higrometrice ale grosimii izolației și metodele de preparare a substratului.

Sistem de izolație plută blondă EcoVerd

Izolant, respirabil, natural.
Soluția completă pentru izolația termică, higrometrică și acustică a clădirilor se numește EcoVerd, izolația respirabilă și naturală din plută aglomerată al societății noastre, testată în peste 13 ani de experiență cu rezultate excelente. Nu vorbim despre o acoperire simplă, ci despre un sistem complet care folosește materiale și produse concepute să funcționeze sinergic, minimizând problemele de instalare, garantând rezistență și durabilitate.

Elementul principal al acestui sistem este panoul de plută naturală blondă EcoVerd, care protejează clădirea așa cum scoarța protejează copacul, lăsându-l să respire. Izolarea termică externă este una dintre cele mai convenabile intervenții posibile de recalificare a energiei, datorită relației excelente dintre costul intervenției și economiile obținute.

În funcție de amplasarea clădirii și de natura materialelor, se pot obține economii economice, în termeni de costuri energetice mai mici, comparativ cu o clădire neizolată sau izolată cu alte tipuri de materiale. Consumul de energie pentru încălzire mai mic, este egal nu numai cu mai puține cheltuieli, ci și cu o cantitate mai mică de emisii poluante: economia de energie, este foarte importantă, fiind astfel combinată cu o protecție importantă a mediului.

 

Avantajele unei clădiri izolate cu sistemul EcoVerd

 

Palton de plută

 

EcoVerd, sistem complet de izolare termică cu plută blondă naturală pentru a vă proteja casa. Certificat conform standardului european ETAG 004, marcat CE și conform cu cerințele CAM.

În ceea ce privește performanța energetică generală și clasa energetică, un rol important îl joacă sistemul de izolare termică externă utilizat, pentru o îmbunătățire a stării energetice a clădirii. Pereții bine izolați se încălzesc mai repede și rețin căldura mai mult timp prin exploatarea inerției termice a structurii; prin urmare, se folosește mai puțină energie pentru a încălzi casa, cu consecința unui mediu mai sănătos și mai confortabil.

De fapt, este de preferat să mențineți temperatura internă la 18°C cu pereți calzi și încălzire la minimum, mai degrabă decât la 21°C cu pereți reci și încălzire la maxim. Mai mult, creșterea cu câteva grade a temperaturii interne a peretelui evită problemele de condensare a suprafeței, principala cauză a formării mucegaiului.

În timpul verii, "Paltonul de plută EcoVerd" previne supraîncălzirea pereților din cauza radiației solare și vă permite să mențineți temperaturi mai scăzute în interior. Placarea EcoVerd poate fi realizată atât în ​​exterior, cât și în interior, pe clădiri noi sau existente, pe întreaga suprafață sau doar pe o parte a acesteia, în funcție de necesități și în funcție de structură, datorită grosimii reduse al plăcilor, mult mai mică decât la un contra-zid de cărămidă.   

Eco Corkline srl.

Eco Corkline srl.

Va punem la dispozitie: parchet, parchet din pluta, pardoseli din pluta, podele pluta, pluta, parchet incalzire, parchet flotant, parchet baie si bucatarie.