SIMULATOR PARCHET

Apasă aici

BENEFICII PLUTĂ

Parchet pluta stoneESSENCE

Vizualizați cele 12 produse

Parchetul din pluta stoneESSENCE oferă cea mai bună combinație între lumea pietrelor și cea a plutei, o selecție contemporană de imagini cu nuanțe de piatră, combinat cu un sentiment superior de confort oferit de plută.

 

O atmosferă mai silențioasă, caldă și confortabilă, este garantată de un strat dublu de plută cuprinsă în structura parchetului.

 

Potrivită pentru cele mai solicitante zone rezidențiale și zone comerciale cu trafic moderat, aceste pardoseli flotante au fost proiectate pentru a fi extrem de rezistente la uzură și extrem de flexibile, datorită finisajului său NaturalPowerCoat.

Pardoseli si parchet din pluta: parchet, PARCHET DIN PLUTA, pardoseli pluta, podele pluta, tapet pluta, parchet stratificat, decor pluta, parchet flotant pluta.

Simțiți confortul la mers și izolația termică excepțională, chiar și atunci când mergeți desculți. Wicanders STONE oferă imagini cu nuanțe de piatră unice, combinat cu confortul de neegalat al plutei, care va înnobila orice spațiu oferind în același timp o atmosferă caldă pe tot parcursul anului.

Eco Corkline srl.

Eco Corkline srl.

Va punem la dispozitie: parchet, parchet din pluta, pardoseli din pluta, podele pluta, pluta, parchet incalzire, parchet flotant, parchet baie si bucatarie.