SIMULATOR PARCHET

Apasă aici

BENEFICII PLUTĂ

Parchet pluta woodRESIST ECO

Parchet pluta woodRESIST

Parchet pluta woodESSENCE

Parchet pluta woodGO

Vizualizați cele 20 produse

O pardoseală flotantă fără PVC, cu o colecție extinsă de finisaje din lemn, proiectată pentru a rezolva problemele în zonele rezidențiale și comerciale cu trafic intens.

 

woodRESIST ECO ne pune la dispoziție un nivel remarcabil de confort, oferit de structura sa din plută multistrat, cu o placă de plută integrată, de 2,2 mm.

 

Această soluție de pardoseală din plută, concepută să reziste în timp, oferă o garanție de până la 25 de ani de confort, durabilitate și performanță.

 

Produse ecologice din pluta: PARCHET PLUTA, produse pluta, panouri si placi pluta, role pluta, pluta stropita, tencuiala pluta  si alte produse de pluta.

Vizualizați cele 14 produse

Soluția ideală pentru cei care caută o pardoseală aspectuoasă, fără a compromite performanța.

 

Stratul final de uzură, garantează o rezistență puternică, permițându-i utilizarea în zone comerciale cu trafic intens.

 

Datorită structurii sale din plută multistrat, cu o placă din plută de 1,2 mm integrată, această podea flotantă garantează o atmosferă mai silențioasă, caldă și confortabilă în orice spațiu.

Produse ecologice din pluta: PARCHET PLUTA, produse pluta, panouri si placi pluta, role pluta, pluta stropita, tencuiala pluta  si alte produse de pluta.

Familia de parchet din pluta Wood, vă oferă frumusețea clasică a texturii lemnului, combinat cu o structură din plută multistrat care oferă un sentiment mai ridicat de confort și performanță. Conceput pentru a rezista nevoilor vieții de zi cu zi. Descoperă mai multe imagini realiste cu nuanțe din lemn, alături de soluții tehnice diferite, potrivite pentru fiecare spațiu - rezidențial sau comercial.

 

 

 

Vizualizați cele 10 produse

Durabil în timp, woodESSENCE conbină proprietățile naturale a plutei cu cea mai recentă tehnologie de imprimare digitală, într-un format lung de scândură, pentru un aspect sofisticat și contemporan în orice încăpere.

 

Cu imagini realiste impresionante, această soluție flotantă este potrivită pentru cele mai exigente spații rezidențiale și zone comerciale cu trafic moderat.

 

Finisajul său subliniază frumusețea lemnului, în timp ce stratul său de plută aglomerată, de 3,2 mm grosime, oferă o izolație termică și acustică excepțională.

 

Produse ecologice din pluta: PARCHET PLUTA, produse pluta, panouri si placi pluta, role pluta, pluta stropita, tencuiala pluta  si alte produse de pluta.

Vizualizați cele 20 produse

Soluție flotantă care combină confortul superior al plutei, cu un strat de vinil de lux(LVT) pentru un aspect de lemn extrem de realist.

 

woodGO este un parchet din pluta prietenos cu bugetul, care se potrivește nevoilor oricărui spațiu sau proiect, de la rezidențiale, până la zonele comerciale cu trafic moderat sau intens.

 

Performanță la un buget accesibil, este premisa woodGO, cu sentimentul de confort garantat.       

Produse ecologice din pluta: PARCHET DIN PLUTA, produse pluta, panouri si placi pluta, role pluta, pluta stropita, tencuiala pluta  si alte produse de pluta.

Eco Corkline srl.

Eco Corkline srl.

Va punem la dispozitie: parchet, parchet din pluta, pardoseli din pluta, podele pluta, pluta, parchet incalzire, parchet flotant, parchet baie si bucatarie.