Vizualizați cele 35 produse

Bogat în stil, farmec și rafinament, parchetul cork ESSENCE își exprimă personalitatea prin design-uri și formate unice, aliniate cu tendințele moderne de design interior.

 

În armonie cu natura, fiecare placă este unică.

 

Acesta este produsul ideal pentru crearea de ambianțe pline de farmec, combinat cu confortul unic al plutei și cerințele de performanță ale aplicațiilor rezidențiale și comerciale ușoare.

 

Pluta este mult mai mult decât o materie primă durabilă. De asemenea, oferă caracteristici uimitoare de confort.

 

Structura sa de tip fagure conține milioane de celule umplute cu aer, lucru care explică proprietățile sale unice. Pluta este un absorbant natural extrem de eficient, deoarece celulele sale funcționează ca un izolator acustic. Comparând sunetul pașilor pe parchetul din plută și parchetul laminat, testele confirmă faptul că parchetul din plută are un rezultat excepțional, reducând sunetul pașilor cu până la 53%................... 

Parchet cork ESSENCE 

Vizualizați cele 15 produse

Un parchet cu nuanțe de plută, prietenos cu bugetul, conceput pentru a aduce confort spațiilor rezidențiale.

 

Stratul dublu de plută din structura sa întărește performanțele termice și acustice pentru un ambient confortabil.

 

Ușor de curățat și întreținut, cork GO, este oferit cu o garanție de 10 ani pentru uz casnic.

 

Dezvoltat pentru a fi o podea ușoară și practică, cu frumusețea unică a designurilor de plută atemporale, care oferă un aspect perfect podelei.

 

Un produs durabil, ideal pentru uz rezidențial.

 

La parchetul Cork GO profitați de avantajele termice și acustice, precum de ușurința de întreținere și confortul remarcabil atunci când mergeți desculț..........................

           

Parchet cork GO 

Eco Corkline srl.

Eco Corkline srl.

Va punem la dispozitie: parchet, parchet din pluta, pardoseli din pluta, podele pluta, pluta, parchet incalzire, parchet flotant, parchet baie si bucatarie.