Citește mai mult

Citește mai mult

Granulele se obțin din scoarța care, după maturare, este fiartă la temperatura de 120°C, timp de cel puțin o oră, după care sunt zdrobite și măcinate.

Granulele de plută astfel obținute sunt separate de deșeurile de lemn, desprăfuite, selectate, pentru a elimina substanțele organice reziduale.

 

UTILIZARE ȘI APLICARE

Datorită caracteristicilor sale excelente, este deosebit de potrivit pentru clădirile ecologice cu impact redus asupra mediului și consum redus de energie.

Cele mai apreciate caracteristici ale produsului sunt: [.....]

Granule de pluta SugherGran

Citește mai mult

Citește mai mult

Rolele din plută NATURAL-KORK-SC au o gamă largă de aplicații, cum ar fi:

- acustică și îmbunătățirea izolației

- anti-condens în tavanele false, în sisteme uscate

- acustică și anti-condens,

- îmbunătățire izolație în pereți și contropareti în sisteme uscate

Datorită caracteristicilor sale excelente, este deosebit de potrivit pentru clădiri ecologice, cu un impact redus asupra mediului și un consum redus de energie.

Cele mai apreciate caracteristici sunt: ​​conductivitate termică scăzută, respirabilitate ridicată, masă ridicată [.....]

Role de pluta Natural-Kork-SC

Citește mai mult

Citește mai mult

Panourile din plută naturala EcoVerd, sunt "cele mai pure" produse din plută, normalizat în structura sa fibro celulară (în procesul de comasare a granulelor de plută), folosind un tratament revoluționar numit " foc de aer ".

Utilizare și aplicații

Datorită caracteristicilor sale excelente, este deosebit de potrivit pentru izolare termică și fonică la clădiri ecologice, cu un impact redus asupra mediului și un consum redus de energie.

Cele mai apreciate caracteristici al EcoVerd sunt: ​​conductivitate termică scăzută, respirabilitate ridicată, greutate redusă, elasticitate ridicată, difuzivitate termică scăzută, absorbție acustică ridicată, rezistență la umiditate ridicată [.....]

Panouri de pluta EcoVerd

Panouri, role și granule de plută

Eco Corkline srl.

Eco Corkline srl.

Va punem la dispozitie: parchet, parchet din pluta, pardoseli din pluta, podele pluta, pluta, parchet incalzire, parchet flotant, parchet baie si bucatarie.